De meeuwen A1- Hoogkerk/Nic A1

29-10-2019

Na een week goed te hebben getraind met de altijd pittige bootcamp van Aalt en een voorbereidende training op donderdag kon de wedstrijd om 12:30 tegen Hoogkerk beginnen. De vorige wedstrijd hadden we gewonnen met  14-31. Dus deze wedstrijd moest ook een makkelijke overwinning worden. Alleen deze keer was er enorm veel wind wat scoren moeilijker maakte. Dit was ook te zien in de einduitslag, we begonnen erg goed aan de wedstrijd en stonden heel snel met 2-0 voor, wat resulteerde in een 8-1 voorsprong in de rust. Verdedigend hadden we het heel goed voor elkaar, alleen aanvallend liep het wat moeilijker door de wind en wat verkeerde keuzes. Tien minuten voor rust viel Matthijs Arendsen helaas uit met een blessure, hij werd vervangen door Jesse van Os. We werden na de rust iets te nonchalant en daardoor kregen we nog 7 doelpunten tegen wat natuurlijk erg jammer was. Aanvallen was nog steeds erg moeilijk door de wind, maar door een paar doorbraken behielden we een dikke voorsprong. Hierdoor konden er nog reserves worden ingebracht van de A2, namelijk Julian Zwaan en Isa Hijmissen. Julian Zwaan kon zelf nog een mooi doelpunt meepikken. Uiteindelijk was de einduitslag 16-8. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we hadden wel plezier en nu mogen we eindelijk de zaal weer in!!