Het verlies van Meeuwen A1 tegen Wageningen A1

28-09-2019

Na onze overwinning van onze thuiswedstrijd tegen DOS’46, stond vorige week zaterdag een grote concurrent ons te wachten. Ook deze week hadden we weer een bootcamp bij Aalt Petersen en twee goede trainingen gehad, die ons klaar hadden gestoomd voor de uitwedstrijd tegen Wageningen A1.

Om 14:30 startte de wedstrijd. Wageningen was een belangrijke tegenstander voor ons en iedereen wist daarom ook hoe belangrijk het was om deze wedstrijd te winnen.

We kwamen de wedstrijd voor met 0-1 door een goal van Jarin Bruinekreeft. In het begin van de wedstrijd ging het heel erg gelijk op, maar je kon zien dat we veel moeite hadden met de druk die Wageningen ons gaf.

Met een 10-7 achterstand gingen we de rust in. De eerste paar minuten na de tweede helft kwamen we goed terug tot 11-9 met twee mooie goals van Jasper Luitjes. Helaas ging het nog steeds moeizaam en bleef Wageningen deze wedstrijd leiden. Halverwege werden er vanaf onze kant wat opdrachten en strategieën gewijzigd, waardoor we zowel verdedigend als aanvallend het beter onder controle hadden. We kwamen daardoor  terug tot 16-14. Daarnaast werden Raymond Knoppert en Isa Hijmissen vanuit de A2 erin gebracht. Toch was dit helaas niet voldoende en bleef Wageningen de betere partij in deze wedstrijd. We eindigden met een stand van 18-15 voor Wageningen.

Na het zure verlies van deze wedstrijd tegen Wageningen moeten we weer vooruit gaan kijken en hard gaan trainen voor onze aankomende thuiswedstrijd op 28 september tegen Unitas A1. Deze zal plaatsvinden na de A2 (12:30).