OVVO A1 – De Meeuwen A1

17-10-2019

Na een trainingsweek bestaande uit de bootcamp van Aalt Petersen, een training alleen met de A1 op dinsdag gericht op de aangeef lopen en een donderdag training samen met de A2 waren wij klaar om een wedstrijd te spelen tegen OVVO/De Kroon A1 uit Maarssen.

Om 13:00 begonnen we de wedstrijd, we gingen gefocust de wedstrijd in omdat we uiteraard wilden winnen. We begonnen erg fel, maar na een aantal minuten was al snel duidelijk dat we het moeilijker hadden dan gedacht. We verdedigden op zich oké alleen door domme foutjes scoorden zij toch een aantal goals die we niet tegen hoefden te krijgen. Het aanvallen viel ook tegen, de dames hadden veel moeite met er voor komen en daardoor hadden we weinig aangeven, ook al hadden we daar nog zo goed op getraind. Het scoren ging ook niet al te makkelijk. Dat kwam doordat we niet lekker in het spel kwamen.

Met een stand van 7-9 gingen we de rust in, met deze stand waren wij natuurlijk niet tevreden. Met een goede peptalk door RJ en Gijsbert kwamen we de kleedkamer uit met de gedachte, wij gaan hier niet verliezen en we gaan nu een mooie stand neerzetten. Met een wissel van Lianne en Marit begonnen we de 2e helft. Toch ging het de 2e helft weer stroef. We verdedigden nu wel sterk met alleen maar schoten van afstand tegen. Het aanvallen ging nog steeds niet zoals wij wilden. Toch hebben wij gestreden tot het einde met alsnog een goede eindstand van 10-15. We gingen met dubbele gevoelens weer naar huis. Blij met de 2 punten, maar ook teleurgesteld, omdat we niet in ons eigen spel kwamen.

Nu aankomende week weer goed trainen en zaterdag 19 oktober staat Oost-Arnhem A1 tegen De Meeuwen A1 op het programma(12:15 uur).